Chiar dacă multe companii se folosesc de celebritaţi să le aducă promoveze serviciile sau să le vandă produsele, o fac pentru bani de cele mai multe ori. Insa cei de la Peta s-au folosit de lumina care era aţintită asupra lui Tiger Woods din cauza scandalului sexual in care era implicat.

Chiar dacă mulţi se feresc să se asocieze cu o persoană publică care se află intr-o lumina proastă cei de la Peta au fost foarte ingenioşi şi au intors tot raul in bine, cel puţin pentru ei!:)

Necazul unuia este fericirea altuia. Ce ocazie mai bună poate să aibă o asociaţie de protecţia animalelor pentru o campanie de sterilizări decât un scandal sexual?

PETA spune în noua campanie că prea mult sex poate fi un lucru rău şi pentru micii tigrişori de acasă, aşa că ajutaţi-vă pisicile (şi câinii) să nu intre în belele sterilizându-le. Pe afiş este fotografia celebrului jucător de golf Tiger Woods.

Tiger Woods se află acum în mijlocul unui scandal sexual de proporţii: soţia lui l-a părăsit după ce s-a aflat public că jucătorul de golf a făcut sex cu foarte multe femei, în timpul căsniciei.

Un reprezentant al PETA, Virgina Fort, a declarat pentru Orlando Sentinel că Tiger Woods ar aprecia campania lor, întrucât este nostimă şi transformă scandalul lui într-un lucru bun pentru pisici.

Anunțuri