Fosta iubită a mijlocaşului englez Frank Lampard (Chelsea), modelul spaniol Elen Rivas, este protagonista unei campanii PETA împotriva luptelor cu tauri.

Cu patru suliţe înfipte în spate, plină de sânge, care i se scurge pe fese şi afişând o figură pe care se citeşte durerea. Aşa apare Elen Rivas, model spaniol şi fostă iubită a lui Frank Lampard în posterul unei campanii PETA pentru interzicerea sângeroaselor coride.

Adevărul gol goluţ: Corida este cruzime„, este motto-ul campaniei.

Reclama în care am apărut este pură grafică. Nici nu se compară cu realitatea sângeroasă a coridelor„, a spus Elen. „Majoritatea spaniolilor, inclusiv cei din oraşul meu natal, Barcelona, unde coridele au fost recent interzise, se opune sportului sângeros şi barbar, iar eu, împreună cu PETA, îi atenţionăm pe turiştii britanici să nu se lase păcăliţi de propaganda care se face acestei industrii. Nu este absolut nimic romatic în a tortura şi ucide animale pentru distracţie„, a continuat modelul în vârstă de 36 de ani, care are doi copii cu Frank Lampard.

Taurii sunt adesea înfometaţi şi înjunghiaţi, iar vederea le este deteriorată încă dinainte de a intra în arenă„, a povestit Elen Rivas pentru PETA.

PETA vrea să îi încurajeze pe turiştii britanici să boicoteze coridele când vizitează Spania, dar reclama în care apare Elen Rivas a fost interzisă de Traveller, revista companiei aeriene easyJet, din cauza naturii sale grafice şi a nudităţii, cu toate că editorii sprijină cauza organizaţiei pentru apărarea drepturilor animalelor.

Anunțuri