De cate ori nu ne-am găsit stand pe youtube cautand reclame funnz, porcoase , romantice, ingenioase. Multi fac acest lucru la plictiseala, eu o fac. Pană acuma cele mai tari reclame descoperite de mine sunt la masini, bere si prezervative. Asa ca nu vine ca o surpriză faptu ca as vrea sa merg şi nuuuu pot, da, da. Eh astai viaţa!

Dar pentru cei dintre voi care vor merge ce pot să zic, you lucky bastards!

Singurul spectacol din lume care face dreptate creativitaţii in publicitate va avea loc in acest an şi la Timisoara, pe 19 noiembrie, de la ora 21, la Sala Capitol.
Biletele se vor pune in vanzare la Sala Capitol, in Timisoara, incepand cu 8 noiembrie, iar pretul unui bilet va fi de 35 de lei

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este oferita publicului timisorean de MSA Events, partenerul traditional al manifestarii, prin editiile sale nationale derulate incepand din 2004.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un spectacol interactiv, care combina un cinema de buna calitate cu divertismentul si cu spiritul ludic al publicului.

Proiectiile vor dura 7 ore, fiind asociate cu momente de entertainment, care introduc si dezvolta conceptul spectacolului, si creeaza vizibilitate asupra sustinatorilor evenimentului (sponsori) intr-o maniera interactiva.

Anunțuri