De ceva vreme rulează pe posturile de televiziune noua reclama Eugenia, unde avem protagonoşti principali doi copii, partea feminina fiind jucată de Ingrid Dumitru. Pentru cei care nu ştiu această fetiţă, deoarece nu are mai mult de 12 ani a jucat un multe reclame pe la noi şi peste hotare. Eh pana aici totu frumos şi roz. Exact prea roz. Această fetiţa că nu o pot numi alcumva apare foooooarte machiată in clip, foarte cochetă, muscand din eugenia baiatului cu o pofta….prea mare. Poate veţi zice ca exagerez. Poate!

Dar s-ă ne gandim un pic, chiar dacă in ziua de astazi tinerele domnişoare sunt foarte emancipate, este bine să promovăm acest lucru? Reclama este cat se poate de draguţa şi amuzantă. Dar mult este prea mult?

Să ne aducem aminte numa de cate controverse a avut parte emisiunea Toddlers and Tiaras difuzată de TLC unde fetiţe de chiar 5 ani erau machiate, solarizitate, cu dinti falşi, extensii, unghii false şi alte lucruri de acest gen. Emisiunea nu a fost privită bine şi nici nu este nici in ziua de astazi. Chiar dacă acolo pentru asa ceva există o piata mare de desfacere, la noi nu există.

De aceea nu găsesc reclama cea mai inspirată!

Anunțuri