Gerovital, unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, susține valorile autohtone devenind sponsorul principal al Echipei Olimpice a României. Cu această ocazie au lansat o campanie cu sloganul ” HAI SĂ ADUCEM ROMÂNIA ACASĂ,,. La achiziționarea oricărui produs din gamele participante Gerovital, 1% din valoarea acestora se direcționează către Echipa Olimpică a României. Campania este valabilă în perioada 14 octombrie – 14 decembrie 2011.

Gerovital este de părere că valorile românești trebuie recunoscute, apreciate și sprijinite. De-a lungul vremii, au existat români ale căror valori au fost recunoscute mai mult în afara țării noastre, decât între granițele țării. Gerovital își propune să sprijine românii talentați și să aducă pe buzele oamenilor numele acestor talente, unele dintre ele fiind descoperite si apreciate cu precădere în exteriorul țării lor de origine – România.

În anul 1924, s-a înregistrat prima participare a României la Jocurile Olimpice de la Paris. Odată cu implicarea sportului românesc în competiție, a fost câștigată și prima medalie de către România. Câștigătoarea a fost echipa de rugby care s-a clasat pe locul al III-lea.

Până în prezent, România a obținut aproape 300 de medalii, cele mai multe dintre ele fiind obținute la gimnastică. Nici la Jocurile Olimpice din 2012 echipa României nu dezamagește, fiind deja confirmată prezența echipei feminine, dar și a celei masculine anul viitor, la Londra, inre 26 iulie – 12 august.

Anunțuri